Introductie

H2 Nunc posuere ante vitae

h3 Nunc posuere ante vitae posuere fringilla

h4 Nunc posuere ante vitae posuere fringilla

h5 Nunc posuere ante vitae posuere fringilla
h6 Nunc posuere ante vitae posuere fringilla

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.

Alert instellen

Now we’re tokkin’! Als winkelmedewerker ben jij hét visitekaartje van onze winkel. Je bent vriendelijk en maakt gemakkelijk een praatje met onze klanten. Als winkelmedewerker heb jij een onmisbare functie. Met jouw enthousiasme zorg je er namelijk voor dat elke klant als een blij ei de winkel uitvliegt. Kom je werken in onze nieuwste winkel in Ede?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In accumsan dui ut odio euismod, a malesuada risus posuere. Duis commodo ultricies nisl, eu iaculis nunc aliquet quis. Pellentesque condimentum lacinia ipsum, ut hendrerit ligula bibendum at. Quisque iaculis convallis nibh, nec rhoncus eros consequat vel.

Dit ben jij als winkelmedewerker

  • Je bent een blij ei

  • De klant is bij jou koning

  • Je bent enthousiast en weet dit over te brengen op klanten

  • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar

Dit is wat je krijgt

  • Je ontvangt tussen de € 1800 en € 2500 bruto per maand.

  • Een reiskostenvergoeding

  • Dit maakt jou zeker blij: personeelskorting op alle onze kip.

  • Gezellige extraatjes: vrijdagmiddagborrels, feestjes en een kerstfooi.

titel

“"Als je wilt, mag je beginnen" Joost begon 12,5 jaar geleden bij Veld Koeltechniek als tekenaar/werkvoorbereider. “Ik was net klaar met mijn studie Elektrotechniek en kwam via via in contact met Veld,” vertelt hij. “Na een prettig gesprek met de toenmalige technisch directeur kon ik eigenlijk meteen beginnen.” Het bedrijf zag er toen nog heel anders uit. “Het hele onboarding stuk leefde toen nog helemaal niet en waar nu de afdeling Finance zit, zat destijds iedereen bij elkaar. Het was een soort alles-in-één projectruimte met diverse afdelingen, die tegenwoordig de Business Units vormen.” Stip aan de horizon Al snel werd duidelijk dat Joost verder wilde. “Ik heb een tijdje getekend voor Retail, liep mee met werkvoorbereiders en ging zelfs mee naar de bouw met projectleiders. Na een jaar werd ik zelf werkvoorbereider.” Later werd Joost projectleider, waarin hij samen met een monteursteam en calculator diverse horecaprojecten oppakte. “Dat was een intensieve periode, maar we hebben het samen naar een goed niveau getild. Die hectiek, dat schakelen, daar kreeg ik energie van – dat was toen mijn stip aan de horizon. Ik volgde de KTC-opleiding koudetechniek, een cursus tijd-management en leerde omgaan met de drukte. De eerste maanden waren pittig, maar daarna had ik het te pakken. Projecten werden steeds groter en complexer en dat vond ik super mooi en uitdagend om mijzelf hierin te ontwikkelen.” Meegroeien met de organisatie Toen Veld ingericht werd in Business Units, kreeg Joost een steeds bredere rol. “De afdeling groeide in omzet en we zagen kansen in de markt. Hierdoor kregen we er meer collega’s bij, waaronder een eigen Technische ontwerper en een extra accountmanager. Toen werd ik gevraagd of ik ook de operationele kant erbij wilde doen: procesoptimalisatie, aansturen van collega’s, dat soort zaken. Ik volgde een opleiding ‘Lean Six Sigma’ en heb twee jaar de combinatie van projectleider en operationele rol gedaan.” Uiteindelijk kreeg hij de kans om Business Unit Manager te worden. “Ik was er eigenlijk totaal niet mee bezig, maar vond het wel een super toffe uitdaging om aan te gaan, samen met een coachende rol van mijn leidinggevende om hierin te ontwikkelen. Dat is inmiddels drie jaar geleden.” Van A tot Z betrokken Wat Joost het leukst vindt aan zijn huidige functie? “Dat je van A tot Z invloed hebt op het proces – van verkoop tot de overdracht naar service . Geen dag is hetzelfde, en dat past bij mij.” De grootste uitdaging? “Soms vind ik het lastig om mensen eigenaar te maken van de noodzaak, als ze dat zelf niet helemaal in zich hebben, alhoewel ik moet zeggen dat ik echt een top team heb. Gelukkig heb ik daar momenteel dus geen last van, haha. Soms kun je daar als manager echt je tanden op stukbijten.” Joost is ook op persoonlijk vlak gegroeid. “Door de jaren heen heb ik geleerd mensen beter aan te voelen, zowel via managementtrainingen als door ervaring. Ik geloof niet in hiërarchie; ik probeer dicht bij mensen te staan en samen met het team vooruit te komen.” Zijn advies voor collega’s “Veld is een mooi bedrijf waarin je echt kunt doorgroeien als je dat wilt. Je moet het wel zelf laten zien – maar als je de stap zet, krijg je de ruimte. Het gebeurt niet vanzelf, maar de mogelijkheden zijn er volop. Grijp die kans als je de ambitie hebt!” Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Check onze vacatures of stuur een appje naar Recruiter Beau!”

Heb je een vraag?

Semmy van Bogaarts

Semmy van Bogaarts

Recruiter Mr. Filter

Overige informatie

Sleep bestand of klik hier

Persoonlijke informatie

Knop tekst

Werken voor Mr. Fillet

De allerverste kip voor heel Nederland: daar hebben we het druk mee. Al sinds 1993 fileren wij kip op een ambachtelijke manier. Dat deden we al voor de zakelijke markt. Nu doen we dat ook voor de consument. Sinds enige tijd via een succesvolle webshop, maar nu ook door fysieke winkels te openen door heel Nederland. Mr. Fillet is een snelgroeiende organisatie. Met een boel verschillende werkzaamheden!

23% Kipfiletjes bakken

Je zet het bakstel aan, bakt de kip en zet ze klaar voor de verkoop. Ondertussen sta je klanten te woord en adviseert ze de allerbeste kip.

63% Kipfiletjes koken

Je zet de kookpan aan, kookt de kip en zet ze klaar voor de verkoop. Ondertussen sta je klanten te woord en adviseert ze de allerbeste kip.

14% Kipfiletjes grillen

Je zet de gril aan, grilt de kip en zet ze klaar voor de verkoop. Ondertussen sta je klanten te woord en adviseert ze de allerbeste kip.

Goed om te weten

Pellentesque lacinia diam ante etiam phasellus vitae, mauris augue sed. arcu pharetra morbi. Proin quis sapien, eu vulputate bibendum sit tortor. Sem pretium lacus sem scelerisque cursus. A ac tellus mollis nec pharetra semper cras proin. Nisi, purus elementum euismod iaculis. Amet lacus condimentum enim a nulla. Lobortis malesuada amet mauris sit id. Etiam velit sed consequat in faucibus.

“Onze mensen stralen uit waar we voor staan. Het is dus belangrijk dat je lekker spontaan bent en graag een praatje maakt met onze klanten”

Melle, Bedrijfsleider

Doorgroeimogelijkheden

Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel binnen Mr. Fillet. Niet alleen willen wij dat jij de allerlekkerste kippendijtjes marineert, ook bieden wij mogelijkheden om door te groeien naar de functie als winkelmanager en head of chickens (voorbeeldtekst).

Winkelmedewerker

Winkelmanager

Head of chickens

Het sollicitatieproces

Als je bij komt solliciteren zijn er een aantal stappen die we samen doorlopen.
Benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk het gehele traject, van het reageren op de vacatures, tot aan het ondertekenen van je contract.

1 / 4

Je 1e gesprek

Het is zover. Je eerste gesprek bij Mr. Fillet. Wees niet zenuwachtig, er is een reden dat we jou hebben uitgenodigd.

2 / 4

Je solliciteert

Leuk dat je solliciteert! We bekijken je sollicitatie en beoordelen of je geschikt bent voor de functie en het bedrijf.

3 / 4

Je 2e gesprek

Het is zover. Je tweede gesprek bij Mr. Fillet. Wees niet zenuwachtig, er is een reden dat we jou hebben uitgenodigd.

4 / 4

Je 3e gesprek

Het is zover. Je derde gesprek bij Mr. Fillet. Wees niet zenuwachtig, er is een reden dat we jou hebben uitgenodigd.

Lees meer over de procedure

Praktische informatie

Come tokkin’
with us

Zie jij jezelf al werken bij Mr. Fillet als winkelmedewerker?
Wees er als de kippen bij en solliciteer.

Solliciteer